ЗСУ завдали ударів по мостах в Чонгарі та Генічеську

Окупантам обрубують комунікації.

В районі Чонгара (адміністративній межі Криму та Херсонської області) й Геніченська Херсонської області сьогодні, 6 всерпня, пролунали потужні вибухи. Відомо про "прильоти" по мостах, повідомляє пресслужба Центру національного спротиву.

mosti2

"Місцеві жителі припускають, що вибухи пролунали в районі мостів, які сполучають Арабатську стрілку з материковою частиною", - пише пресслужба.

mosti3

mosti5

В свою чергу Telegram-канал Кримський вітер, один з вибухів пролунав на Чонгарському мосту. За словами міського голови Мелітополя Івана Федорова, росіяни стверджують про декілька ударів по конструкції.

mosti6

"Здається, "харошие русские", які прямують на відпочинок до окупованого Криму та у зворотньому напрямку, відчують всю "радість", яку принесла їх країна на нашу землю. Реальність на ТОТ - зовсім не те, що їм показують по телевізору", - пише Федоров.

ВІДЕО

Російські пабліки стверджують, що було зафіксовано приліт по мосту через протоку Тонкий, який з'єднує Генічеськ з Арабатською стрілкою. Загалом летіло 12 ракет, 9 з яких ППО російських окупантів нібито вдалось збити.

Пізніше "глава Криму" Сергій Аксьонов підтвердив ракетний удар у районі Чонгарського мосту.

mosti7

"Одне влучення, частина ракет збита силами ППО. Є пошкодження дорожнього полотна автомобільного мосту, ремонтні роботи вже розпочинаються. Жертв немає. Тимчасово проїзд здійснюється через КПП Армянськ та Красноперекопськ", - заявив він.

***

Сили оборони завдали ударів по Генічеському і Чонгарському автомобільних мостах. Про це  повідомив у Телеграм Центр стратегічних комунікацій ЗСУ увечері 6 серпня.

"Близько 15:00 Сили оборони України вразили два ключові шляхи сполучення окупантів - Чонгарський і Генічеський автомобільні мости", - йдеться в повідомленні. 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.