Майкрософт показала ноутбуки Surface Laptop 6 з екранами 13.8 і 15 дюймів

21 березня Microsoft презентувала кілька нових девайсів для бізнесу, серед яких два лептопи Surface Laptop 6. Вони мають дисплеї з діагоналями 13.8 і 15 дюймів, а також, доступ до унікальних опцій штучного інтелекту.

Розробники зробили акцент на мінімалізмі, проте загалом, дизайн виконаний витончено і красиво. Але, щоб протестувати переносний девайс у дії, можна виконати VIP Casino вхід, а потім активувати найкращі демо-слоти від відомих студій.

Ключові можливості бізнес-девайсів від Microsoft

nout2

Функціональність новинок від Майкрософт підтримуватимуть чіпи Інтел Кор Ultra 5 135H і Ultra 7 165H. У них передбачені модифікації, від 8 до 32 Гб з внутрішнім диском, від 256 до 1-2 Тб. Крім цього, Surface Laptop 6 мають:

  • Ширший функціонал завдяки окремій кнопці Копілот і часовій шкалі AI Explorer;
  • Дисплеями з підтримкою 2256 x 1504 і 2496 x 1664, а також, співвідношенням 3:2;
  • Необхідними стандартами і портами.

Окремо, розробники стверджують, що портативний ноутбук шостої версії вдвічі швидший за попередній через графіку Intel Arc. Також, є інформація про те, що дані девайси не будуть продаватися у вільному доступі. Так, ноутбук можна купити корпоративним клієнтам або айтішникам за 1200 доларів на офіційному порталі розробника або у його авторизованих посередників. На цей час, можна зробити попереднє замовлення, щоб отримати пристрій, починаючи з 9 квітня 2024 року.

Додаткові переваги Surface Laptop 6 Surface Laptop 6

Щодо зручності використання, лептоп містить широкий асортимент портів. Серед них: 2 USB-C та 1 USB-A. Однак, додатково передбачений варіант для магнітної зарядки. Також, тут доступна якісна вебкамера на 1080р та з'явилися нові налаштування для Студії Віндовс. І нарешті, 6 версію лептопа від Майкрософт можна доповнити адаптивним аксесуаром Surface Pro Keyboard, що має збільшені літери.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.