Російський неонацист Мільчаков подав до суду на МЗС рф за своє зображення в образі «українського нациста» з Білорусі

У пропагандистській брошурі його назвали "Яном Мельниковим".

Російський неонацист Олексій Мільчаков подав до суду на МЗС РФ за своє зображення в образі "українського нациста" з Білорусі. Про це пишуть російські ЗМІ.

Командир ДШРГ "Русич" Олексій Мільчаков виявив своє зображення в пропагандистській брошурі "Україна: центр світового нацизму. 50 відтінків коричневого". 

У ній фотографією російського неонациста було проілюстровано текст: "Ян Мельников - член анархічного угруповання "Пошуг". Засновник групи "Білорусь" у складі українського націоналістичного угруповання "Правий сектор", займався вербуванням і навчанням білоруських бойовиків". Представники МЗС поширювали брошуру серед російських військових, але заперечували, що мають стосунок до її виготовлення. 

Зовсим  не дивно, що автори назвали Мільчакова нацистом - поруч із фото часів його участі в агресії проти України вони розмістили стару фотографію командира ДШРГ "Русич", який позує з фашистським прапором.

dog 1

Неонацистське угруповання "Русич" бере активну участь в агресії проти України. Сам Мільчаков неодноразово публічно зізнавався, що він нацист і націонал-соціаліст. 

Джерело: "ОстроВ"

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.