Співачка LP звернулася до українців з вибаченнями

Виляти хвостом їй довелося після витівки з російською символікою.

Американська співачка Лаура Перґоліцці, відома як LP, записала звернення до українців після того, як її концерт у Литві скасували через худі з триколором.

Зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відео, в якому вибачилася перед шанувальниками та висловила підтримку Україні.

"Я хочу перепросити своїх друзів і шанувальників в Україні, яких справедливо образив і зачепив мій бездумний допис, в якому я дякувала деяким російським фанатам за худі, який вони мені зробили, з моїм логотипом і російським прапором. Я глибоко шкодую про свою байдужість цього разу. То була серйозна помилка. Мені дуже шкода. Я хочу ясно дати зрозуміти, що я люблю і підтримую Україну і завжди це робитиму", - сказала вона.

lp2

Вона також зазначила, що через два роки після повномасштабного російського вторгнення Україна як ніколи потребує світової підтримки.

"Моїм посланням є і завжди буде любов та підтримка українського народу. Прийми мої скромні вибачення, Україно. Мені щиро шкода, будь ласка, знайте, що я завжди турбуюся за вас, люблю і підтримую . Слава Україні", - підсумувала зірка.

Раніше на своїй сторінці в Instagram LP похвалилася подарунком від шанувальників з РФ - білим худі із зображенням корабля в кольорах прапора країни-агресора з написом "Russia official".

lp3

Однак такий вчинок LP обурив інтернет-користувачів. Вони нагадали співачці, що вона прославляє Росію, яка вторглася на територію України, руйнуючи міста і села та вбиваючи невинних людей.

Тому Лаура швидко видалила відео і спробувала вибачитися за цей вчинок. Але У Литві одразу ж скасували виступ американської співачки. 

"У "Каунас Жальгіріс Арени" є чітка громадянська позиція - ми рішуче підтримуємо Україну. Наша позиція залишається твердою - концерт має бути скасовано. Після підтвердження фактів ми разом з організаторами заходу "Medusa Concert" ухвалили спільне рішення про скасування концерту. Цим вчинком ми хочемо привернути увагу LP та інших артистів, які планують заходи в Литві, що ми не будемо ігнорувати висловлювань на підтримку країни-агресора", - наголосив керівник відділу організації заходів "Жальгіріс Арени" Мантас Ведрікас.

За словами організаторів, після розмови з керівництвом артистки стало зрозуміло, що LP дуже шкодує про свою необачність, а також що не подумала, що може образити так багато людей...

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.