Лазерна епіляція: як підготуватися до процедури та в чому її переваги 

Лазерна епіляція: як підготуватися до процедури та в чому її переваги 

Можливості, які сьогодні пропонують лазерні апарати, дійсно вражають своєю високою ефективністю у різних напрямках створення краси.

За посиланням https://mediostar.ua/poslugi/lazerna-epilyaciya.html ви можете замовити послугу лазерної епіляції, де клініка використовує найсучасніші потужні лазерні апарати для досягнення максимального ефекту під час процедури.  

Чому лазерну епіляцію обирають 

Для багатьох жінок та навіть деяких чоловіків, лазерна епіляція вже давно замінила інші традиційні методи гоління. Дійсно, адже цей метод передбачає набагато більше зручності та надає низку переваг, якими не можуть похизуватися інші методи гоління. Клініка Mediostar пропонує вам пройти курс лазерної епіляції, після якого ви отримаєте наступні ефекти:  

  • Позбавитеся волосся у небажаній зоні та зможете на місяці забути про щоденне гоління. Це значно заощадить ваш час та ви зможете отримати для себе багато переваг від нового методу гоління. 
  • Відсутність подразнень. Після гоління звичайною бритвою або використовуючи методи епіляції шляхом болісного виривання волосся, є дуже висока ймовірність отримати подразнення шкіри та неприємні відчуття внаслідок цього. З лазерною епіляцією ви позбавляєтеся цих відчуттів: вже після одного або двох днів після проведення процедури, ви не відчуєте жодних змін у своєму тілі. Це зумовлено тим, що лазерний промінь має вплив лише безпосередньо на фолікул та не пошкоджує навколишні тканини. 
  • Зменшення кількості зростаючого волосся з кожним сеансом. Окрім того, що волосся не буде рости пару місяців, з кожним сеансом його буде ставати все менше і менше на тілі. Його структура буде змінюватися: волосся ставатиме м’якшим, світлішим. 
  • Легкість та швидкість процедури. В залежності від кількості зон, процедура може тривати від 15 хвилин до години, якщо мова йде про все тіло. Після завершення ви відразу зможете повернутися до свого життя, не відчуваючи дискомфорт та інші недоліки. 

 Обираючи лазерну епіляцію, ви значно полегшуєте собі життя та набуваєте впевненості у собі, адже волосся ніколи не буде заважати вам у повсякденному житті. 

Як підготуватися до процедури 

Підготовка до процедури відбувається за добу. Якщо у вас немає протипоказань, до яких відносяться: наявність татуювань на зоні лазерного втручання, активних захворювань шкіри та інтимних органів, онкології або непереносимості випромінювання, ви можете підготуватися наступними методами: 

  • За добу потрібно поголити ділянку так, щоб залишилося максимум 1-2 міліметри волосся. Позбутися від волосся можна тільки методом традиційного гоління та не використовувати засоби, що видаляють волосся з коренем. 
  • Не використовувати креми, дезодоранти, ефірні олії та інші косметичні засоби на шкірі перед процедурою. 
  • Якщо у вас наразі є засмага, яка викликала подразнення та опіки шкіри, краще почекати, поки цей ефект мине та тільки після відвідувати клініку для проведення лазерної епіляції. 

Перед записом рекомендується поспілкуватися з лікарем та виявити ті можливі перешкоди, які можуть завадити вам пройти процедуру. Проте, як правило, всі можуть проходити її, якщо у пацієнта немає виражених проблем зі шкірою. Наприклад, активного герпесу, відкритих ран або варикозу в останній фазі.  

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.