Інтернет-магазин чи офлайн точка? Де краще купити смартфон

Інтернет-магазин чи офлайн точка? Де краще купити смартфон

З розвитком нових технологій можна купити будь-яку продукцію не лише не виходячи з дому, але ще й з доставкою в квартиру. Так, це зручно, швидко та не потребує додаткових часових ресурсів. А наш темп життя сьогодні просто шалений.

Для людей телефони https://patifon.ua/catalog/smartfoni-i-telefoni являються невід’ємною частиною життя. Кожного року з’являються більш нові та сучасні моделі, і це логічно, адже старі рано чи пізно виходять з ладу, або просто набридають. Тому ринок таких гаджетів завжди актуальний та має величезний попит. І якщо настав час купити новий телефон, то пропонуємо розібратись, де краще це зробити. Варіантів є два: в інтернеті або завітати до стаціонарного магазину особисто.

Переваги придбання смартфона в інтернет-магазині

Головна перевага таких онлайн точок продажу, це те, що ви можете вибирати моделі, порівнювати характеристики та зробити замовлення у будь-якому місці, незважаючи на час або вихідні. Як правило, в інтернет-магазинах смартфони коштують дешевше. Чому?

  • Онлайн-магазини звільнені від орендної плати.
  • Їм не потрібно забезпечувати продавців-консультантів зарплатою, чисельність співробітників компанії зазвичай в рази менше, ніж у стандартного салону будь-якої з популярних мереж.

Чому на офіційному сайті виробника телефон дорожче, ніж в інших продавців? Різниця в ціні обумовлена тим, що офіційний виробник змушений тримати РРЦ (рекомендована роздрібна ціна), а інші магазини можуть реалізовувати товар за тією ціною, яку вважають прийнятною для себе, іноді навіть у збиток.

Наступна перевага – це великий вибір аксесуарів до мобільних телефонів. В офлайн точці можливо не буде, наприклад, чохлу на модель, яка вам сподобалась. А в інтернеті асортимент набагато більше: захисне скло https://patifon.ua/catalog/zahisne-sklo-i-plivki чи плівки на різноманітні моделі, підставки та інші всі необхідні речі для гаджета.

При виборі інтернет-магазину необхідно врахувати різні моменти. Варто віддати перевагу перевіреним сайтам, щоб не зіткнутися з шахраями. Якщо магазин існує давно, за роки роботи заслужив відмінну репутацію, ніяких ризиків не буде. Багато магазинів пропонують клієнтам оплатити товар після отримання. Часто можна вибрати кур'єрську доставку за своєю адресою. У такому разі ризики для покупців практично відсутні.

Якими перевагами володіє офлайн-точка продажу смартфонів?

Головна перевага особистого візиту до магазину – це можливість самостійно перевірити якість зборки будь-якої моделі телефону. Ви можете відчути смартфон на дотик, подивитися, як він виглядає наживо та приміряти, як лежить у руці.

Одразу на місті ви можете протестувати камери, основну й фронтальну та подивитись на якість знімків. Оцінити, як виконана спайка телефону, чи немає дефектів тощо.

В магазинах представленні демонстраційні моделі. Клієнти можуть протестувати смартфон, подивитись на роботу операційної системи, її точність та плавність. Додатково можна порівняти кілька моделей телефонів, перевірити їх параметри.

Ще одна перевага – це наявність консультантів. Ви можете при тестуванні поставити необхідні питання та отримати кваліфіковані відповіді.

Часто трапляються ситуації, коли на картинці одне, а по факту телефон інший. Фото не передає чітко колір корпусу, або розмір телефону може не підійти.

Також у клієнтів може виникнути питання чому одна й та ж модель телефону в магазині по різній ціні? Кожен колір – це окремий артикул, тому деякі магазини можуть встановлювати неоднакові ціни на смартфони різних кольорів. Ще на вартість впливає ємність оперативної пам’яті.

Неважливо, де ви вирішили придбати новий телефон, головне – це надійність продавця, який повинен надати обов’язкову гарантію на свій товар. Перед вибором ретельно вивчить магазин, яка в нього репутація, скільки років він на ринку та ін.

Не зайвим буде почитати відгуки про модель, яка вам сподобалась. Дуже часто вже під час користування можуть виникнути складнощі та поломки. Клієнти, які вже використовують цю модель обов’язково зазначать мінуси, які можуть очікувати вас після покупки. Тож бажаємо вам легкого вибору та приємних покупок!

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.