Незламну Яну Степаненко підтримала спортивна спільнота Донеччини

Захоплюємося незламною Яною, пишаємося мужніми захисниками України!

Учасницею Бостонського марафону – одного з найпрестижніших бігових заходів у світі – стала 12-річна Яна Степаненко, яка втратила обидві ноги внаслідок російського ракетного удару по вокзалу в Краматорську два роки тому. Яна на спортивних протезах змогла пробігти 5 км, продемонструвавши неймовірну силу духу!

yana2

yana3

Представники спортивної спільноти Донецької області з 9 по 14 квітня присвятили дівчинці свої пробіжки з хештегом #біжу_з_Яною. Підтримали свою юну землячку учасники бігового клубу «Донеччина», працівники комунальних закладів регіону, зокрема, Обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи, Школи вищої спортивної майстерності, ОДЮСШ для дітей, атлети і тренери обласних федерацій з низки видів спорту, а також спортивний актив територіальних громад.

yana4

yana5

Донеччина активно долучилася до збору, організованого Яною Степаненко та її рідними – його метою стало придбання спортивного протезу для військового Олександра Рясного, який втратив праву ногу в 2023-му внаслідок розриву снаряда на Запорізькому напрямку. І спільними зусиллями всіх небайдужих вдалося зібрати 615000 грн та виконати мету дівчинки – допомогти українському захиснику! Тепер Олександр Рясний також отримає можливість бігати.

Управління фізичної культури та спорту ДонОДА

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.