З Межигір’я украли унітаз за 2 тис. євро

Неможливо жити в цій країні. Колись ти накрав - тепер у тебе крадуть! Ні Лексус на базарі, ні унітаз в альтанці для гриля не залишити. З "альтанки для гриля", яку розташовано біля "мисливського будиночка" в "Межигір’ї" було вкрадено унітаз вартістю дві тисячі євро. Про це журналістам Украньюс розповів столяр Олександр Беньковський (на фото), який певний час працював у "мисливському будиночку".

"Унітази в туалеті в цій альтанці іспанські, за ціною близько 2 000 євро за штуку. Але найсмішніше, що один унітаз було замінено на підробку, яка була зроблена десь у Києві", - сказав він.

При цьому Беньковский додав, що назва "альтанка" не зовсім підходить для позначення такого спорудження.

"Я наведу один приклад, і ви зрозумієте, що значить "альтанка для гриля". На цю альтанку виділено 45 кіловат електроенергії, оскільки там багато споживачів: теплі доріжки, підігрів водостоків на даху, потужні кондиціонери, кухня обставлена італійською технікою. Що говорити, як у найкращих будинках Парижа!", - розповів він.

З його слів, встановлені в "альтанці" люстри коштують по 19 тис. євро за штуку.

Також в "альтанці" встановлено голову бізона, подаровану президентом Білорусі Олександром Лукашенком з відповідним написом.

Беньковський також заявив, що керівництво будівельників постійно завищувало ціни на роботу і матеріали в кошторисах, тим самим крадучи у Віктора Януковича. Також столяр заявив, що будівельне начальство обдурило його, не доплативши йому 35 тисяч доларів.


{loadposition s5_tab2}

Прочитано ЗДЕСЬ<a href="http://www.segodnya.ua/news/14282642.html">Источник</a>

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.